STYRKA – Viljan är vår starkaste muskel

Februari 2015 var starten för projektet STYRKA – viljan är vår starkaste muskel som efter hundratals timmar av fotografering, redigering & sammanställning äntligen är klart och redo att visas upp!

Hur väcktes idén?
En eftermiddag på Friskis & Svettis Sickla jobbade jag tillsammans med Janne och eftersom vi båda är fotografer i grunden så kom Janne med förslaget att göra ett projekt tillsammans. Jag hade haft ett uppehåll från fotograferandet i 4 år och tyckte att det skulle vara en rolig grej för att hitta tillbaka. Sagt och gjort började vi planera. Det kändes rätt naturligt att projektet skulle handla om träning då vi båda jobbar på Friskis & Svettis och träning är mitt största intresse. Efter en idékläckarmiddag hemma hos Janne kom vi fram till att projektet skulle få heta just STYRKA – viljan är vår starkaste muskel. Vi anser att styrka är mer än att lyfta en vikt, styrkan kommer från vår vilja att gå vidare och orka, och där ser det olika ut för oss alla.

Vi började skriva ner vilka personer vi skulle vilja ha med i projektet, skickade iväg en inbjudan i ett massmejl och nästan alla svarade JA på att de ville delta i projektet!  Med sån positiv respons började kreativiteten flöda ännu mer, vi började med en idéskiss för alla medverkande och en månad efter vårt första möte satte vi igång med den första fotograferingen.

… Sju månader efter projektets start är det nu dags att presentera vad vi har gjort hela våren och sommaren. Förutom att slutresultatet nu släpps på våra hemsidor kommer vi även ha en digital utställning på GIH lördag 19 september för alla Friskis & Svettis funktionärer och anställda på våran Stora Inspirationsdag. Det känns jättekul att ha fått möjligheten att visa upp allt vårt slit för så många människor. Särskilt eftersom alla medverkande är funktionärer i föreningen.

Ett stort tack till alla medverkande: Agnes Warren, Cecilia Cederblad, Daniel Man Loon Truong, Ella Arndt, Helena Lindeen, Jenny Nöjd, Jessica Karström, Moa Karström, Louise Olsson, Ricky Jonsson, Louise Björndahl, Daniella Bäckström, Marcus Wallanger, Ellinor Lindgren, Marcus Ahlström, Therése Axelsson, Börje Karlsson, Leena Jonasson, Angelica Gullborn Larsson, Paola Squassina, Sofia Saraceno

Lägger till ett extra stort tack till Ella Arndt & Johan Östergård som står för text och musik i bildspelet, enjoy!

Modell: Angelica Gullborn Larsson & Paola Squassina

STYRKA – Viljan är vår starkaste muskel
(Klicka på bilden eller länken för att komma till bildspelet)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *